Drama Andainya Takdir 2 lakonan Shukri Yahaya dan Nina Iskandar

Drama Andainya Takdir 2 akan bersiaran pada bulan Ramadan nanti, tarikh? tak tahu lagi nanti den update yo. Update, akan mula ditayangkan pada 13 Jun, setiap hari Rabu hingga Jumaat 9 malam. Kisah yang penuh emosi ini akan ditayangkan di Slot Samarinda TV3. Terbitan A. Aida Production Sdn Bhd, pengarah Eoon Shuhaini dan skip nukilan Wan Mahani Wan Hassan.

andainya takdir 2

Para Pelakon

Shukri Yahaya, Nina Iskandar, Putri Balqis, Mas Khan, Syazuwan Hassan, Idris Md Diah, Erry Putra, Adiba Yunus, Jasmine Ashraff, Farahdhiya, Nafiez Zaidi, Neera Azizi.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20

Promo Terbaru


Sinopsis Andainya Takdir 2

Airil masih tidak berputus asa memujuk Fatihah untuk rujuk semula walaupun setelah tiga bulan bercerai. Dia merasakan hidupnya tidak sempurna tanpa Fatihah dan Aleeya di sisi. Fatihah pula mula merasakan kepayahan hidup tanpa seorang suami.

Apatah lagi Aleeya kini sudah pandai memberontak dek sebab merindukan Airil dan tertekan kerana Fatihah lebih banyak meluangkan masa di tempat kerja baharu daripada anak sendiri.

Video TeaserGambar Pelakon

andai takdirnya 2

andai takdirnya 2

andai takdirnya 2

andai takdirnya 2

andai takdirnya 2

+ comments + 2 comments

2 August 2018 at 09:30

kenapa tak ending cerita ni, Drg mencari kebahagiaan dengan pasangan yang lain seperti Ayah Aril, dia menemui kebahagiaannya bersama Cik Kiah, kenapa Leeya di teruskan dengan watak anak yang seperti tidak punya perasaan langsung, padahal Leeya sendiri mengalami tekanan apabila terlibat menjadi mangsa dera ayahnya dan menjadi saksi pada kekerasan ayahnya pada ibunya..dan kenapa ayah serta ibu Fatihah tetap menerima Aril sedangkan mereka tahu dan sedar penderaan Aril terhadap Fatihah...

4 August 2018 at 06:01

Dah agak dah cerita takde penghujung...semua akan buat tertanya tanya 😒

Post a Comment

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar